Obec Čirč hľadá zhotoviteľa kanalizácie a ČOV za 2,67 milióna eur

01.03.2010 Stará Ľubovňa

Bratislava 1. marca (TASR) - Obec Čirč v okrese Stará Ľubovňa vyhlásila verejnú súťaž na vybudovanie obecnej kanalizácie a čistiarne odpadových vôd (ČOV) v predpokladanej hodnote 2,67 milióna eur bez DPH.
Lehotou na predkladanie ponúk alebo žiadostí o účasť v tendri je 19. marec 2010. Informoval o tom Vestník verejného obstarávania.
Predmetom zákazky sú stavebné práce na kanalizačnom projekte, ktorého výstavba má podľa vestníka prispieť k ochrane povodia rieky Poprad.
Výstavba kanalizácie a čistiarne odpadových vôd (ČOV) sa má zrealizovať v dvoch etapách, pričom na každú etapu sa vynaloží približne polovica predpokladanej sumy. Kanalizačné dielo sa má ukončiť do 12 mesiacov od uzatvorenia zmluvy a bude sa financovať jednak z prostriedkov obstarávateľa, z prostriedkov programu Cezhraničná spolupráca Poľsko - SR na obdobie 2007 až 2013, ako aj z prostriedkov štátneho rozpočtu SR.
Vyhlasovateľ tendra od uchádzača o zákazku zároveň požaduje, aby jeho priemerný ročný obrat zo stavebnej činnosti za hospodárske roky 2006 až 2008 bol vyšší ako 2,65 milióna eur bez DPH, alebo aby za rovnaké obdobie vykázal obrat vo výške minimálne 7,95 milióna eur bez DPH.
 

Vyberte región